Kerozingőzös Portál

Egy közösség a repülés szerelmeseinek. Hírek, információk a polgári és katonai repülés világából, naponta!

A második világháború nagy légicsatáiban vehet részt a Wings of Prey-t megvásárló – vagy legalább a demót letöltő – játékos. A programban a konfliktus legendás vadászgépeinek pilótafülkéjében lehet részt venni a Sztálingrád, Szicília, Dover vagy Berlin feletti küzdelmekben. A Wings of Prey legfőbb előnye, hogy a csak röpködni kívánó amatőrök is elboldogulnak vele, de a szimulációt kedvelő profiknak is tartogat kihívásokat. Egyedül a magát a számítógép előtt vadászpilótává képző kevesek csalódhatnak a Gaijin Entertainment játékában, nekik talán túl könnyűre sikerültek a küldetések.

A demóban a repülőgép irányítását megtanító három oktatószint mellett két küldetés kapott helyet. Az egyikben az a doveri radartornyok riasztására felszállva kell megállítani a németek offenzíváját. Az angolosan rossz időben a játékos egy Spitfire pilótafülkéjében ülve kergetőzhet a légteret megtöltő Messerschmittekkel. A másik kipróbálható küldetésben egy Lavocskin La-7-est vezetve lehet rendet vágni a berlint védő német vadászok maradékával. A küldetés végén pedig arra is van lehetőség, hogy az ellenség ideiglenes repülőterét szétbombázzuk.

Az Il-2 Sturmovik sorozat legújabb darabján élvezetéhez erősebb számítógép szükséges, 512 megabájt videomemória alatt például csak közepes minőségben hajlandó elindulni a játék. A program hajlandóbb gyengébb masinákon is futni, ám kis részletességen nem túl szép. A Wings of Preybe ugyanis úgy a legkönnyebb beleélni magunkat, ha teljes fordulaton megy a grafikai motor, és minden apró sérülés, karc, golyó ütötte lyuk látszik a repülőkön.

Letölthető az [origo] szoftverbázisán keresztül. A fejlesztők oldala itt érhető el.

Forrás: [origo]

  

2 hozzászólás: “Wings of Prey”

  1. balazs06 szerint:

    Hali!Éjszakai bevetésnél ahol reflektorral világítanak ott mit kell csinálni?Előre is köszönöm a segítséget!

  2. Taki szerint:

    Sajnos nem tudom, a cikk forrása az [origo] volt. Próbálkozz fórumokon, pl. itt: http://www.sg.hu/forumkereso.p.....8;hol=full