Kerozingőzös Portál

Egy közösség a repülés szerelmeseinek. Hírek, információk a polgári és katonai repülés világából, naponta!

Kondenzcsíkot mindenki látott már, ugye? Helyes. És érdekes alakú kondenzcsíkokat? (Úgy értem, hogy tudatmódosító szerek nélkül. Azokkal nem kunszt.) Nos, akadnak páran, akik láttak már ilyesmit, amivel nincs is semmi gond, végtére is a légi közlekedés gyakorlatilag ezzel jár. Azonban a keletkezésükre adott magyarázatok között akad érdekes is – és akkor még igen enyhén és finoman fogalmaztam.

Kétségtelen, hogy valóban léteznek olyan kondenzcsíkok, amelyek legalábbis furák vagy szokatlanok. Ilyet még a szerző is látott Budapest felett, de ennek ellenére vannak fenntartásai azzal kapcsolatban, hogy ezek egy intergalaktikus összeesküvés bizonyítékai lennének…

Tehát 2010. április 29-én 14:00 óra után néhány perccel Budapest északi része felett volt látható egy “szerpentin” alakzat az égen, ami meglehetősen gyorsan feloszlott, így a megörökítése nem sikerült igazán. Íme a maradékairól készített kép lényegi részlete:

Fotó: kerozingőzös.hu

Szerkesztett verzió a jobb láthatóság érdekében, persze lényegesen jobb nem lett:

Fotó: kerozingőzös.hu

Csak, hogy egyértelműbb legyen, mit is kellene nézni a képen:

Fotó: kerozingőzös.hu

Eredetileg pedig valahogy így festett, csak korántsem ennyire girbegurba vonalakkal (zöld színnel a feloszlott részeket jelöltük, pirossal a még láthatóakat):

Fotó: kerozingőzös.hu

(Hogy a képeket csak most hozzuk nyilvánosságra, annak az oka az, hogy sokáig elhúzódtak a tárgyalások az illetékes hárombetűs cégekkel*, nekem is fel kellett épülnöm a kínzások után, illetve némi időt vett igénybe, amíg a képekről eltüntették a földönkívüliek űrhajóit. Nyerjem meg a lottó főnyereményt, ha ez nem igaz! :D)

Erről tehát ennyit, de még egyszer hangsúlyoznám, hogy ezen jelenségre lehet meglehetősen “földhözragadt” magyarázatot is prezentálni, bár az biztos, hogy az kevésbé érdekes, mint egy konteó.

Miről is van szó? A dolog lényege az, hogy ezen konspirációs elméletek szerint ezek nem hagyományos kondenzcsíkok, mert azok nem ilyen hülyén néznek ki (lévén az elmélet szerint a kondenzcsíkok tökegyenesek, bezonyám!), illetve azok lényegesen lassabban oszlanak el – vagy éppen gyorsabban, ha a konteó alátámasztása ezt igényli. További ismertetőjelük, hogy vastagabbak a kondezcsíkoknál – de azok vastagságáról az elmélet hívői döntenek, nem túl meglepő módon… A keletkezésük okára adott magyarázat még ennél is meredekebb: eszerint ezek az alakzatok szintén repülőgépek közreműködésével jönnek létre, ám ezek valójában speciális repülőgépek: permetezőrendszer van rájuk szerelve! Ha netán mégsem, akkor a vegyi anyag bele van keverve a kerozinba(!) és úgy porlasztják szerteszét. Ezt nagy erőfeszítések árán és szakember segítségével még csak-csak ki lehet bírni röhögés nélkül, de azt, hogy konkrétan mit permeteznek ezek a gépek, pláne azt, hogy miért… azt már le sem merjük írni.

Ez lenne állítólag a permetezőszerkezet - valójában légi utántöltésre szolgál

Ez egy permetezőszerkezet állítólag - valójában hajlékony csöves légi utántöltésre szolgál, még a kosár is látszik rajta (Forrás: rense.com)

Így változtatták Kristiansund teljes lakosságát zombivá 2008. novemberében - vagy valami ilyesmi, ha az elmélet hívőit kérdezné valaki (Forrás: northernresistance.info)

Akit viszont nem a hülyeség érdekel, hanem a tények, az ITT tud utánaolvasni a témának.

* Hárombetűs cégek: általában a titkosszolgálatokat szokás így (is) emlegetni, lsd.: CIA, NSA, KGB (már nem létezik, csak szólok), GRU, NBH, KFH, KBH, stb.

  

6 hozzászólás: “Chemtrail Budapest felett”

 1. Iceman szerint:

  Szép kis holding ösvény, gondoljunk csak bele amikor néhány évtizeddel ezelőtt, nap mint nap három repülőtérről felszállva gyakorolták a Mig-21-esek a sztratoszférás elfogásokat… bizonyára furcsábbnál furcsább kondenzcsíkokat gyártottak. Bár a 2. VH-ban több száz bombázóból álló kötelékek is félelmetes barázdákat produkáltak….

 2. balzolt007 szerint:

  Most már értem, miért ilyen rossz az időjárás: az izlandi vulkán hamuja “kondenzcsíkká” vált 😀

 3. annamari szerint:

  Kedves Ismeretlenek! Az időjárásmanipuláció régóta valóság! Ugyanúgy folyik Magyarországon is! Szerintetek ez a rengeteg eső,árvíz, hülye időjárás véletlen? Nézzétek meg jobban az eget!!! Miskolcon járva bebizonyosodott a dolog! A saját szememmel láttam! Fényes nappal, gyönyörű napos időben húzták a csíkokat! Másnap természetellenes felhők borították az eget. Tegnap előtt, ahol kitisztult az ég, nyugodt lélekkel dolgoztak, s kb. háromnegyed óra alatt kialakultak a felhők. Sajnos nincs sem kamerám, sem fényképezőm, így nem örökíthettem meg. Ez maga a katasztrófa! Legyetek figyelmesebbek, hosszú csíkokat keressetek az égen, és ha találtok, várjatok, míg átalakul. Jó vadászatot. Üdv Annamari

 4. Vattay Szabolcs szerint:

  Csak fel kell nézni a kék égre szélcsendes időben. Nem gyógyszer, nem mennyei manna hull alá az égből, halálos mérget szórnak ránk, amit elpusztítandó férgekre szoktak szórni régebben! De ez nem az a fajta méreg ám, ami gyorsan öl. NEEEEEEEM! Az túl nyilvánvaló lenne! És persze nem járna annyi szenvedéssel sem. Ez egy világraszóló gyalázat szerves része. Persze, lehet vele szabályozni az időjárást is, ami szintén a népesség csökkenését hivatott hatékonyan szolgálni a HAARP-pal együtt. Lásd a legutóbbi cunamit Japánban. Az összeesküvés elméletekről pedig itt, alább lehet olvasni néhány gondolatot.
  http://www.nemzetihirhalo.hu/i.....kk=22#cikk

 5. buddy szerint:

  sziasztok, 2 hete nem volt semmi, ma 2012.03.27 már korán reggel vastag már felhőszerű csíkokat találtam az égen, egész nap folytatták,az ilyen napokat masszív támadásnak hívom, ebben a pillanatban néztem ki az ablakon, aztán ki mentem az udvarra,…egyszerűen rosszul vagyok, legalább 15 chemtrail csillagra emlékeztető formák az égen 3 különböző helyen.
  A helyszín Bp,Soroksár, M5, Szigetszentmiklós és a nagy Duna közötti terület minimum.Egy kis távcsővel sikerült valamennyire közelebb hozni az egyik repülőgépet, az előbb, rosszul láttam de világos zöld teste volt és fehér szárnyai és farka. Énnek fel sem tréfa

 6. Merele szerint:

  ‘Hi’, Emberek… ISTENIEK ezek a szavak: CHEMTRAIL, HAARP… Milyen kár, hogy a ‘valódi’ Isten szótárából HIÁNYOZNAK! Akikében viszont szerepelnek, azok piszokul szeretnének a Jó Öreg helyébe lépni…