Kerozingőzös Portál

Egy közösség a repülés szerelmeseinek. Hírek, információk a polgári és katonai repülés világából, naponta!
, 2010. augusztus 20. Katonai, Mindenféle A Birodalom visszavág bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Nyilván senki nem vitatja, hogy a tudományos-technikai ismeretterjesztés fontos dolog, miként a szórakoztatás is. Portálunk eme nemes célokat is zászlajára tűzte és igyekszik is ennek eleget tenni: a kecskeméti repülőnap erre kiváló alkalom volt ITT, ITT és ITT IS. Ugyanakkor számunkra az is kiemelt cél, hogy némi kultúra is megjelenjen oldalainkon, így a könyvajánlókon túl a zenére is helyezünk hangsúlyt – túl azon, hogy a zenei aláfestés a videók esetében elég gyakori. Egy korábbi posztunkban már próbáltuk ezt a vonalat elkezdeni – bár újabb témát azóta sem találtunk, de tulajdonképpen nem túl meglepő módon az idő nekünk dolgozott: a tavalyi évben történtek után a Birodalom idén a maga jól bevált módszereivel és csapataival visszavág…

Történt ugyanis, hogy a tavalyi nagy sikerű koncert után a “Birodalom” ismét hazánk fővárosába küldi egyik legelitebb alakulatát: az Alexandrov idén, 2010. októbert 13-án  a Puskás Ferenc stadionban lép fel 19 óra 30 perces kezdettel. Lévén a Puskás hazánk egyik – ha ugyan nem “A” – legnagyobb (ilyen célokra IS használt) befogadóképességű létesítménye, így nem túlzás feltételezni azt, hogy a szervezők a tavalyinál is több érdeklődőt várnak és nyilván nem alaptalanul.

A jegyárak elég széles skálán mozognak 3.900,- Ft-tól egészen 15.000,- Ft-ig, helytől függően, persze.

Mivel a repülőnap esetében felmerült a kérdés, ezért ennek most elébe megyünk: jegyek elővételben is rendelhetőek és akár üdülési csekkel is fizethetőek.

Kétségtelen, hogy Szuhojokra (mármint a repülőgépekre, mert amúgy a “Szuhoj” vezetéknév is) és MiG-ekre nem nagyon érdemes számítani a koncerten, de a Légierő távollétében legalább a Flotta képviselteti magát Budapesten – lsd. a képen a fehér egyenruhás énekest. :)

  

A hozzászólások nincsenek engedélyezve.