Kerozingőzös Portál

Egy közösség a repülés szerelmeseinek. Hírek, információk a polgári és katonai repülés világából, naponta!

A magyar katonai repülés iránt érdeklődőknek bizonyára nem ismeretlen a Szolnoki Repülőmúzeum. A  takaros kiállítással rendelkező múzeum szakemberei minden lehetőséget megragadnak, hogy bővítsék a hazai viszonylatban egyedülálló gépparkot. A meglévő repülőgépek állagmegóvása/felújítása is hatalmas erőfeszítéseket kíván.  Ezért már hagyománnyá vált, hogy a repülés barátainak segítségével rendszeresen megrendezik az úgynevezett “kapitalista szombat” rendezvényt a múzeumban. Ilyenkor sok szorgos kéz dolgozik azért, hogy minél jobb állapotban csodálhassuk meg a gyönyörű madarakat. A továbbiakban a következő ilyen jellegű rendezvényre történő felhívás olvasható…

KAPITALISTA SZOMBAT: 2010. szeptember 25.-én, 9:00 órakor Ötödik alkalommal jövünk össze a Múzeum támogatására.Várunk Téged is, ha nem riadsz vissza néhány óra jókedvű munkától, még ha nem is patikatisztaságú helyen kell végezned. Kérjük hogy részvételi szándékodat jelezd az info@repulomuzeum.hu e-mailen!

  

Egy hozzászólás: “Támogassuk a Szolnoki Repülőmúzeumot!”

 1. Olivér szerint:

  Hellóhelló!

  Feri, Lala, Nyegle, vagy bárki, aki jön szombaton Szolnokra!
  Marad 3-4 üres hely az autóban, várjuk a csatlakozókat Pest és környékéről. Ha öten megyünk, az út oda-vissza 1000 Ft körül van, valamint némi házi mézes barackot tudok felajánlani a hátul ülőknek, de csak visszafelé, nehogy túl mámorosan érkezzünk :).

  Ide lehet jelezni:
  oliver.horvath@yahoo.com, vagy 30/500-75-17