Kerozingőzös Portál

Egy közösség a repülés szerelmeseinek. Hírek, információk a polgári és katonai repülés világából, naponta!

Kerozingőzös fotópályázat!A Kerozingőzös Portál nyílt fotópályázatot hirdet azon fotósok számára, akik repüléssel kapcsolatos témákat mutatnak be kreatív és különleges nézőpontokon keresztül. Három kategóriában várjuk az alkotásokat, egészen március 7-ig. Érdemes csatlakozni Facebook csoportunkhoz, ahol folyamatosan válaszolunk az esetleges kérdésekre. A pályázatról további részletek itt olvashatóak:

http://fotopalyazat.kerozingozos.hu/

  

10 hozzászólás: “Kerozingőzös fotópályázat!”

 1. domi szerint:

  Szerintem, ideje lenne közölni a Kerozingözös fotópályázat eredményét és a legjobb 60 képet is feltölteni , igéreteikhez hiven!

 2. Taki szerint:

  Egyetértek az előttem szólóval!

 3. Taki szerint:

  A három zsűritagból ketten már voksoltak, a harmadik főre várunk még. A héten viszont mindenképp feltöltjük a fotókat, nagyon szeretnénk mi is végre nyilvánosság elé tárni. Még pár nap türelmet kérünk tőletek.
  Kedves másik Taki, véletlen a névegyezés? :)

 4. RR81 szerint:

  Hol lesznek megtekinthetőek a 60db legjobb fotók?

 5. Taki szerint:

  A microsite-on mindenképp, itt az oldalon lesz rá link, illetve a Facebook oldalunkon is megtalálhatóak lesznek. Mivel harmadik zsűritagunk idő hiányában nem fog tudni szavazni, a portál szerkesztői fogják pótolni személyét. A héten/hétvégén már mindenképp látni fogjátok az eredményt.

 6. Kérdező szerint:

  Akkor mi a fenének vállalta el? Ráadásul most jutott eszébe?
  Köszönjük Emese…

 7. RR81 szerint:

  Ma még lehet rá számítani, vagy holnap?:-)

 8. Iceman szerint:

  Szia!
  Most szerkesztem, az egyes kategóriák TOP 20-as galériáját, ha minden jól megy akkor estig ezt közzé is teszem. Új fejlemény, hogy felkértünk egy új zsűritagot,aki már dolgozik a TOP 3×20-as képek értékelésén. Igen, annyit elárulhatok, hogy a galériákban található képek közül kerül kiválasztásra a nyertes is.
  Köszönjük a türelmeteket!

 9. RR81 szerint:

  Szia Iceman!
  Köszi a választ,várom/juk az eredményt:-)