Kerozingőzös Portál

Egy közösség a repülés szerelmeseinek. Hírek, információk a polgári és katonai repülés világából, naponta!
, 2011. szeptember 3. fényképezés, Katonai Vitalij V. Kuzmin bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Joggal merül fel a kérdés mindenkiben, hogy kicsoda az a Vitalij V. Kuzmin? Neve alapján netán híres szovjet/orosz pilóta? Nem valószínű, mert akkor már hallottunk volna róla. Híres hadvezér? Ugyanígy. Nos, nem kívánok senkit halálra gyötörni, elárulom: egy fotós, nem több, nem kevesebb. Ami különlegessé teszi, az az, hogy Oroszországban minden valamire való kiállításon és egyéb eseményen megjelenik, ahol haditechnikai jellegű a téma. Aztán – minő meglepetés – fényképez. A kézifegyverektől a harcjárműveken és repülőeszközökön át a hadihajókig. A különféle egységek bemutatóit és gyakorlatait sem hagyja ki. Szóval sokat fotózik. És jól. Illetve – de ezt már csak mellékesen jegyzem meg – ha a hostessek között is lát valami érdekesebbet, nem hagyja ki: lefotózza (még mielőtt valaki félreérti).

Ebből alapesetben nem kellene nagy ügyet csinálni, meg nem is lenne miért, de szerencsére blogot is ír, ahol a képeit közzéteszi, így aztán a felvételek megtekintésére nekünk is lehetőségünk nyílik. Legutóbb (természetesen) a MAKSZ-on járt, melyről több részben közölte a fényképeit  – és az utolsó rész még csak most jön.

Érdemes tehát átnézni a blogját, mert rengeteg érdekes és adott esetben ritka képpel találkozhatunk – mindezt pedig kiváló minőségben.

  

A hozzászólások nincsenek engedélyezve.